esmaspäev, 13. märts 2017

Sõprusterade kolmas nädal

Nii huvitav on esmaspäeval lasteaeda tulla! Mida on teinud meie hernetaimed?
Tuulelaeva rühmas on lehed juba avanenud, taimed on pikemaks kasvanud ja juba sirutavad köitraagusid, et kuskilt kinni hakata.



Tuuletrolli rühma herned on kõige kaugemale jõudnud. Lapsed panid juba eelmisel nädalal väiksed sirelioksad, et hernestel tugi oleks. Tuuletrolli lapsed märkasid, et ühed herned ("Erme") on pikemad kui teised ("Valma")



Tuulepesa rühm külvas alles eelmine nädal ja nemad olid uhked oma tärganud taimede üle. Kevad on juba nii suure hoo sisse saanud, et herned idanevad ühesuguse kiirusega, pole vahet, kas leotada või mitte. Ainult kasta tuleb.



Tuulelipu rühmas on ka herneterad hoo sisse saanud ja vajavad toestamist.



Tuuleveski rühm oli eelmisel nädalal mures taimede tärkamisega, aga täna hommikul lasteaeda tulles, väiksed hernetaimed tervitasid neid.



Tuulekella rühm on rahul oma taimede arenguga. Sellel nädalal tuleb tugioksad tuua. Siin rühmas on näha, et" Erme" leotamata seemned idanevad aeglasemalt.


Tuulelohe rühma lastel on aga "eriti palju" tööd. Nemad peavad juba herneid rohima ja ambliku mulla pealt turvalisemasse kohta toimetama. Tuleb hoolikalt täita ka vaatlustabelit.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.