kolmapäev, 8. märts 2017

Tegemised märtsi teisel nädalal

Märtsi teine nädal toob naistepäeva. 8. märts – rahvusvaheline naistepäev, naiste ja tüdrukute austamise päev. Tuuleveski rühm vaatab ka enda sisse naistepäeval - mina olen viisakas laps. Rühmades arutatakse naiste ja emade, meeste ja isade tööde ning ametite üle, töö vahendite üle.
Lapsed mõtisklevad, kelleks tahavad suurena saada.
Tuulelaeva rühmas tehakse moedemonstratsiooni emalt laenatud riietega ning soengute demonstratsioon, korraldatakse tüdrukutele pidulaud ja valmistatakse küpsisetorti.
Tuulelipu rühm läheb õue kevadet otsima. Vaatab ilma, toob tuppa kaseoksi. Jälgib tärganud lilli, uurib pungi, täpsemalt uuritakse vahtrat.
Kõigis rühmades maalitakse ja meisterdatakse esimsi kevadlilli.
Kuna seele aasta esimene vikerkaar on juba olnud, siis Tuuletrolli rühm uurib vikerkaare värve ja püüab ise värvitoone kokku segada, millele lisandub loendamine ja võrdlemine.

Hernetera projektis  on tore vaadata tärganud herneid, kasv on silmnähtav. Tore on see, et eelmisel nädalal Tuuletroll lavastas H:C:Anderseni „Printsess herneteral“ ja sellel nädalal teeb proove Tuulelohe, kes lavastab L.Tigase „Vares keedab hernesuppi“. Tuulelipu nädalategevuskava näeb SIIT.
8. märtsil panid kõik rühmad koos õpetajate abiga puude külge kuldnoka pesakastid.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.